2012. január 11., szerda

Angelcare légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Eladó az Angelcare légzésfigyelőnk. Az ikreink egyéves koráig használtuk (2 db-ot vettünk természetesen, de az egyiket már eladtuk), csak dicsérni tudom. Tökéletesen működik, hibátlan. Szabályozható az érzékenysége, illetve be lehet állítani, hogy az egyes légvételeket hanggal is jelezze, vagy csak fénnyel.
Ha bizonytalan vagy, hogy beruházz-e egyáltalán egy légzésfigyelőbe, tanulj a mi történetünkből:
Ikreink pontosan 1 hónaposak voltak, amikor este mentőt kellett hívni hozzájuk, mert egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag álomba ájultak, és alig tudtuk őket felébreszteni. Vették a levegőt, de nem akartak ébren maradni. 6 napot töltöttünk a gyerekintenzíven, ami egy rémálom volt. Folyamatosan vizsgálták, figyelték a fiúkat, de nem találtak semmi rendellenességet. Az orvosok arra jutottak, hogy teljesen egészségesek, csupán kialakult náluk a mélyalvás.
Korábban már olvastam erről, tudtam, hogy 1 hónapos kor körül jelentkezik először a babáknál, és könnyen bölcsőhalálhoz vezethet, de nem pont így képzeltem. Azt tanácsolták, hogy vegyünk légzésfigyelőt. Amint kijöttünk a kórházból, rögtön vettünk is kettőt, mindenféle habozás nélkül. Leírhatatlan az a nyugalom, amit biztosított. Jelezte, ha a baba a kiságy sarkába kuporodott (azaz lemászott az érzékelő panelekről), de amúgy bemocoroghatta az egész ágyikót, nem adott téves jelzést, vagyis nem ijesztett meg minket feleslegesen. Jelezte azt is, ha lemerült az elem. Tehát nem fordulhat elő, hogy azért nem sípol baj esetén, mert épp akkor merült le.
Ne költs újra, ez is tökéletes, és sokkal olcsóbb! Csak ajánlani tudom a baba biztonsága és a te nyugalmad érdekében!



Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 22:25
. Angelcare légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Fontos