2011. május 31., kedd

3 NAP CSALÁDI HÉTVÉGE KARINTIÁBAN EXTRÁKKAL - Jelenlegi ára: 32 990 Ft


Familienhotel zur Post***
Családi pihenés a Millstätter-tónál/ Karintia
3 nap/2 éj  2 felnőtt és  1 gyerek büféreggelivel 
 
A csomag tartalma
3  nap  / 2 éj 2 személy részére + 1 gyerek 5 éves korig komfortos duplaágyas szobában (zuhanyzó vagy kád/WC, Sat-TV, rádió
bőséges büféreggeli
a wellness-részleg dijmentes használata: finn szauna, bioszauna,  gőzfürdő,  pihenőrész fűtött padokkal, infrakabin, teabár 
gyerekparadicsom:   Playstation és Nintendo, csocsóasztal, asztalitenisz,  flipper és  Sat-TV
TÉLEN MÉG PLUSZBAN:
naponta süteménybüfé délután a kandallónál
dijmentes sibusz Bad Kleinkichheim - St. Oswald  és vissza,  buszmegálló közvetlenül a hotellel szemben
Sitároló
NYÁRON MÉG PLUSZBAN:
10. 000 m2 saját strand nyugágyakkal és napernyőkkel,  röplabdapálya, futballpálya, asztalitenisz,  boccia, tollaslabda stb.
dijmentes kerékpárbérlés a családnak
gyerekfelügyelet (június 20-szeptember 12 között)
sportprogram az egész családnak 
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2+1 főre értendő beleértve az adókat és a dijakat   ? 2, - üdülőhelyi dij/fő a helyszinen fizetendő.  
Familienhotel Zur Post - Döbriach - Millstättersee
Családbarát hotel
Szállodánk számtalan szórakozási lehetőséget kínál minden korosztály számára sok kalanddal és szerető gondoskodással. A meleg, barátságos légkör minden igényt kielégít ? az év minden szakában. Tágas apartmanok, családi szobák, 3000 négyzetméteres füves terület, reggeli és vacsora a virágokkal teli teraszon, lenyűgöző saját strandterület, ? Pálma-pihenőszoba? és barlangi jacuzzi hívja pihenésre a lelket és az elmét.
Gyönyörű fekvés a Millstatti-tó régiójában
Családi hotelünk a kis történelmi község, Millstatt, központjában található, színes rétekkel körbevéve, virágzó kertekkel. A hotel területén a nagy napozó pázsit és a fűtött medence terül el, ahol májustól októberig labdázhatnak, úszhatnak, pancsolhatnak vendégeink a 28 fokos medencében. Közvetlenül a szálloda mellől - anélkül, hogy egy utcán is át kellene haladnia- érhetők el a messzire vezető hegyi vándorutak.  
Szobák
Minden szoba és apartman fel van szerelve: szatellit-televízióval, telefonnal, rádióval, internet-hozzáféréssel (díjmentes WiFi a lobbiban), hajszárítóval, fürdőköpennyel, törölközőkkel, konyhás szoba esetében: étkészlettel, edényekkel és evőeszközzel.  
Ha Ön kisgyermekkel érkezik, akkor a szoba az előbbieken kívül tartalmaz még: Rácsos gyerekágyat, gyerekfürdőkádat és pelenkázó asztalt 
Kérésére a recepción díjmentesen kaphat: cumisüveg-melegítőt és babyphon-t
.
Kulinárium
Kitűnő konyha
Konyhánkat az Osztrák Kulináris Örökség Kuratóriuma 2010-ben az AMA Gasztronómiai Pecséttel tüntette ki. Ezt annak köszönhetjük, hogy az ételek nyersanyagainak kiválasztásánál szinte kizárólag regionális termékeket használunk szigorúan ellenőrzött forrásból.
Ezt a sajátosságot érezheti mind reggeli tojásnál és rozskenyérnél, mind a halételeknél a szálloda saját halastavából kifogott halakból.
 
Millstättersee
Fürdőzés májustól októberig a Post családi hotelben
szabadtéri medence sziklákkal körbevéve
pezsgőfürdő
whirpool
gyerekpancsoló
játszópatak
 
Karintia télen
A több mint ezer pályakilométerrel, a tökéletes síterületekkel és az állandóan vastag hótakaróval Karintiának mindene megvan ahhoz, ami a klasszikus téli vakációt felejthetetlenné teszi.
De ha a telet egy teljesen más, szelídebb oldalról szeretnénk élvezni, Ausztria legdélebbi tartománya akkor is a legszebb élményeket kínálja. A sípályák forgatagától távol egészen különleges élmények várnak a Karintiába látogatóra, ha igazán eredetit és egészen új benyomásokat szeretne kapni. Az Alpok legszebb részén fekvő Karintiában a napos órák száma meghaladja a kétezret, enyhe és élénkítő az éghajlat és közismert az itteniek vendégszeretete.
Kontakt
Hotel zur Post***
Döbriach / Österreich
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében!
Kivéve: december 26-január 3 között, július 12 és augusztus 23 között.
A hotel zárva tart: április 6-tól 30-ig és november 2-től december 3-ig.



Jelenlegi ára: 32 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-10 08:44
. 3 NAP CSALÁDI HÉTVÉGE KARINTIÁBAN EXTRÁKKAL - Jelenlegi ára: 32 990 Ft

Fontos