2011. július 29., péntek

Bátky András: Pipogya, a budapesti medve - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pipogya, a budapesti medveA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Bizonyára a gyermekek kedvence lesz Medve Alfonz, azaz Pipogya, aki Budapesten él, ahol valahogy megjelentek a vadállatok. A történet ezer éve kezdődött, amikor az ember a létfenntartó vadászat helyett ok nélkül kezdte öldösni az állatokat. Egy hatalmas tanácskozás után a vadak egy maroknyi csoportja az erdőkön, mezőkön vívja tovább reménytelen harcát, míg mások háziállatként vagy cirkuszi látványosságként behódoltak az embernek. De a harmadik csoport úgy döntött, hogy láthatatlanná válik. A vérszomj kiveszett belőlük, békések lettek, és jobban félnek az emberektől, mint ők tőlük. Pipogya, a kismackó az utcán sétálva egy nap felfedezi, hogy a láthatatlanság álcája már nem tökéletes, hiszen egy kisgyerek észreveszi őt. Aztán még egy, és még egy! Innentől kezdve az események gyorsan követik egymást: gyerekek és állatok életre szóló barátságot kötnek, megalakul a VEST (Vadállat Embert Segítő Társaság - vagy inkább Városi Eső Sanyarú Tél? ), összeismerkednek a titokzatos Aranykával, a manóval, és egy igen komoly küldetést kell végrehajtaniuk Az Aranyvackor pályázatra készült meséhez az Új-Zélandon élő Gyöngyösi Adrienn készített hangulatos, karakteres illusztrációkat. Oroszlán Géza csetlő-botló bölcsész figuráját például az ő invenciózus rajza inspirálta. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt ajánlható, folytatásra váró mesekönyv. ISBN: 978-963-9727-91-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 045 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:46
. Bátky András: Pipogya, a budapesti medve - Jelenlegi ára: 2 045 Ft

Fontos