2011. július 27., szerda

Németh Zoltán: Boldogságtelep, vetélőgépben - Jelenlegi ára: 1 765 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Boldogságtelep, vetélőgépbenA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
Németh Zoltán költészetének jellegzetessége, hogy a versek egy önálló nyelvhasználat révén teremtenek maguknak jelentésmezőt. A kötet alcíme utalás Csáth Géza naplójára, személyiségének a női testtel való érintkezés, birtokbavétel, a pokoli mámor általi átalakulására. A kötet akár fiktív Csáth-életrajzként is olvasható, benne azonban a szerző lírai önarcképe is tükröződik sokszoros áttételek, irodalmi parafrázisok és metamorfózisok szűrőjén. A kötet visszatérő motívumai az érintkezés, a nyomot hagyás, az emlékezés és felejtés, az elhagyás és birtoklás, a vers szövege pedig olyan finom érintkezési felületként jelenik meg, mely a testiség jelenlétét hordozza: Pótnaplemente idején,  / Elborult utószezonban / Azt mondtad,  / Soha többé nem érhetek hozzád,  / De úgy néztél rajtam végig,  / Hogy az felhívás volt.  // Akkor már három hete / Próbáltam elkerülni emlékeid,  / Amelyek fokozatosan / Uralmuk alá vonták tekintetem,  / Miközben átnéztem rajtad,  / Mint egy üvegajtón. (Pótnaplemente) A finom, szinte metafizikai érzékenységű versek a nyers, szókimondó erotikával váltakoznak az egyszerű, de elegáns kialakítású verseskötetben, amely a kortárs magyar líra fontos - az edzettebb versolvasók számára ajánlható - dokumentuma. ISBN: 978-80-8101-446-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 765 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:14
. Németh Zoltán: Boldogságtelep, vetélőgépben - Jelenlegi ára: 1 765 Ft

Fontos